2016-10-17 08:42:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Legyen határozott

Napi horoszkóp október 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A természetének megfelelően gondolkodás nélkül visszavág valakinek, aki provokálja. Pedig most okosabb lenne csendben maradni, főleg, ha a főnökével vitázik… Ha ezt sikerül elkerülni, nyugodt, eredményes nap elébe néz, ha nem, akkor viszont botrányos helyzetbe keveredik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Komoly fordulat állhat be egy kényes ügyben, amely az ön párkapcsolatát érinti. Összetartozásuk a kedvesével még mélyebb jelentőséget nyer. Ha még viszonylag friss a kapcsolat, akkor talán a házasság, vagy a gyermekvállalás is szóba kerül önök között.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most kétségek merülhetnek fel önben aziránt, hogy mindent helyesen tett-e az elmúlt időszakban. Este lesz még néhány megbeszélni valója pár barátjával vagy a kedvesével.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nyugodtan mondja el, mit szeretne, legyen határozott! Ezt most senki sem veszi rossz néven öntől, inkább kivívja mások tiszteletét ezzel. A szerelmi életében most inkább az intimitásra, a gyengéd érzelmekre kerül a hangsúly, semmint a nagy szenvedélyre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy kis türelemre van szüksége, mert eléggé vontatottan kezdődik a hét. Minden tervével kapcsolatban akadályokra, késedelemre számíthat. Emiatt felborulhat a gondosan eltervezett napirendje is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok változás történik mostanában életében, amelyek örömmel töltik el. Az új helyzetekhez rugalmasan tud alkalmazkodni. Rátalálhat a nagy szerelemre is!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Lassabban halad munkáival, mint ahogyan tervezte, de felesleges siettetni a dolgokat. Egyébként is itt van az ideje, hogy lazítson egy kicsit. Ha viszont pénzügyekről van szó, álljon ki az érdekei védelmében.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne legyen haragtartó, főleg akkor ne, ha a párjáról van szó! Talán jobb is, ha a régen esedékes dolgok végre terítékre kerülnek. Fordítson nagyobb figyelmet a pozitív dolgokra az életében.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Rossz hangulatban ébred, feszült hangulatban lehet már kora reggel. Ingerlékenysége következtében nézeteltérése támad a környezetében élőkkel. Ha türelmesen végighallgatná őket, rájöhetne, hogy nem is olyan rossz a helyzet, mint gondolja.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ragaszkodjon az időbeosztásához, ne engedjen senkinek beleszólást. Amint mindennel végez, nagyszerűen fogja érezni magát. Elég éles szavakat használ, és észre sem veszi, mennyire sértők lehetnek a megjegyzései. Valószínűleg önnek van igaza, de próbáljon meg kicsit barátságosabban és előzékenyebben viselkedni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Testvérét vagy rokonát érintő kellemetlenség zavarhatja meg a nyugalmát. Fontos döntéseket kell a napokban hoznia, ez is hozzá tesz a feszültségéhez.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy nagyon szerencsés véletlenben lehet része. Használjon ki minden jó lehetőséget! Szerelmet, életörömöt jeleznek a csillagok. Csodálatos estét tölthetnek együtt a kedvesével!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: